Indoor

Beltéri reklámeszközök


A beltéri reklámeszközök olyan közösségi helyek beltéri reklámfelületeit foglalja magában, melyek a bevásárlóközpontoktól, a benzinkutakon át, éttermek, szórakozóhelyek vagy akár oktatási intézmények látogatóit célozzák meg.

Indoor kampányainknál fő cél a hagyományos megjelenési formáktól és helyszínektől való eltérés, a célcsoport hatékony elérése befogadó állapotban a kreatív megvalósításokon keresztül. Teljes körű szolgáltatás nyújtunk Partnereinknek, látványtervtől a megvalósításig. Több területen országos hálózattal rendelkezünk. Egy adott kategóriában akár több eszközzel is meg tudjuk valósítani Partnereink célját.

Fitness termek

Az egészségtudatos életmód felértékelődésével a fitness termet látogató közönség folyamatosan növekszik. Országos hálózatunk lehetővé teszi a célcsoport nemek szerint szegmentációját, a jövedelmi státusz és területi lefedettség szerinti szűrést egyaránt.

Hálózatunkban az öltözőmatricákon, termékmintákon, tükörmatricákon túl roll up és szóróanyag kihelyezés és egyéb egyedi megjelenések, pl.: teljes öltöző és/vagy terem branding, stb. érhető el.

Kérdésed van?


Kérdésed van?


Horeca

Horeca hálózatunkban a budapesti éttermeken, irodaházi éttermek, kifőzdéken és kávézókon túl a prémium kategóriás helyszínek is elérhetőek.

A helyszínek jellegéből adódóan reklámzaj mentes, kellemes környezetben, ezáltal pedig az átlagosnál befogadóbb állapotban tudjuk megszólítani a célközönséget. Nagyméretű felületként többlet információ átadására, a helyszínen eltöltött hosszú idő miatt pedig mélyebb bevésődés elérése tányéralátét és tálcaplakát felületeinket kifejezetten alkalmasak. Az egyedi megjelenést kedvelő hirdetőink számára további lehetőségek is rendelkezésre állnak, pl.: poháralátét- és szalvéta branding, tükörmatrica, termékminta.

Instore

Instore portfóliónkban számtalan reklámhordozót kínálunk több hálózatban, hipermarketekben, szupermarketekben, diszkontokban. Olyan eszközöket ajánlunk, amelyek a célközönség hatékony megszólítását költséghatékonyan biztosítják. Partnereinknek kampányra szabott és kombinált megoldásokat kínálunk, az eszközök az egyre szélesebb tárházból kerülnek kiválasztásra. Lehetőség van a klasszikus instore eszközök kombinálásra egyedi, ügyfélre szabott eszközzel.

Kérdésed van?Kell tehát egy ügynökség?

Ne gondolkozz, hogy ügynökséget, tanácsadót vagy profit válasz-e. Nálunk mind a hármat megtalálod!

Ajánlatot kérek

 

Kérj ajánlatot