Életörömtől sugárzó promóciót keresel?

Szeretnéd, hogy a promóciód igazán ütős legyen, és mindig célba találjon?
Friss és minél átfogóbb képet akarsz kapni a piacról, mielőtt teljes erőbedobással belevetnéd magad a promócióba?

Milyen lenne, ha valaki úgy megpuhítaná neked a vásárlókat, hogy neked már csak a saját profitodra kellene összpontosítani?

Mesebeli promóciók és valós problémáink

Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az valószínűleg nem is az! Ne higgy többé az olyan promóciós tündérmesékben, amik rózsaszín-lila ködben úszó látszatokat kínálnak neked.

Tudod, mi a valóság? De csak akkor olvass tovább, ha készen állsz szembenézni vele…

Senki sem akar vásárolni tőled!

És nemcsak tőled, hanem senkitől se. Ha tehetnék, az emberek manapság kenyéren és vízen kívül semmit se vennének, hiába a legjobb promóciók és marketingkampányok.

Mégis vannak olyan áruk, amikből naponta milliókat adnak el. Hogyan lehetséges ez?

Mi az az érték, ami igazán kívánatossá teszi számunkra mindazt, amit megveszünk?

Rejtélyek helyett akár borsót is fejthetnél

Mert annak több értelme volna. Mégis mindenki rejtélyeket kínál neked a piacon. Titkokat, trükköket, tuti fogásokat, szuper promóciókat.

De vajon ér is majd valamit számodra a nagy marketingtitok, ha lerántják róla a leplet?

Nálunk szabad a gazda! Már az első sorban leírtuk, hogy mire fogadunk. De figyeltél-e vajon?

Az egyetlen érték, amiért élni érdemes

Hiába mondunk termékeinkről bármit is, az az egyetlen tényező, ami a vásárlást és az életet élni érdemessé teszi, nem más, mint az életöröm.

Azok, akik bármit is eladnak, nem a konkrét tárgyat, szolgáltatást vagy információt adják el, hanem a promóciót: egy kis reményt, derűt, jó hangulatot, személyes figyelmet és megértést, amit az árujuk jelent.

Értelmet és jelentést forgalmaznak. Örömet nyújtanak.

Mert hiába mondunk az emberi életről és a piacról akármit, végül is csak egyetlen egy kifogyhatatlan értékért szeretjük mindkettőt: a puszta örömért.

Mi örömet ajánlunk!

Bármiben utazol, van egy kis hozzáadott érték, egy titkos adalék, amit csak mi tudunk biztosítani neked.

Olyan promóciót, kóstolót és kívánatos bemutatót tudunk összerakni számodra, ami a gyönyörérzetet, az életörömet célozza meg a vásárlóidban. Ezeregy ésszerű indok helyett egyetlen dolgot nyújtunk nekik, de azt garantáltan: a Te áruddal összekapcsolt életörömet.

Az egyetlen termék, aminek nem kell reklám

Maga az élet öröme, az élvezet, amit veled asszociálnak az ügyfelek és nem a versenytársaiddal: ez az egyetlen portéka, amiért bárki, szó szerint: bárki szívesen kinyitja a pénztárcáját még ma is, hogy előszedje a bankkártyáját, és gondolkodás nélkül beüsse a pinkódot a gépbe.

Ettől strapáljuk rongyosra a pénztárcánkat, a papírpénzt és kopásig a bankkártyánkat akkor is, ha ma reggel úgy indultunk el otthonról, hogy mi aztán semmit se veszünk.

Joy Marketing, az örömalapú értékesítés

Sokan sokféleképpen próbálkoznak az eladással, promóciókkal, de csak azoknak sikerül, akik örömet csomagolnak hozzá mindenhez, amit adnak.

Ezt nem lehet számításból, színlelten hozzáadni az áruhoz, pedig végül is csak ez adja el.

A jelen élményét ismerő, fiatalos hozzállással dolgozó és életörömmel maximálisan ellátott, lelkesedni tudó csapatra van szükséged neked is ahhoz, hogy érzelmi elsősegélyt, szuper promóciót tudj nyújtani azoknak az embereknek, akik egyébként lógó orral és saját problémáikba belefeledkezve mennének el melletted anélkül, hogy vásárolnának tőled.

Hostesseinknek nem lehet ellenállni

Kiemelten fontos számunkra olyan női promóterek, fiatal hostessek alkalmazása, akik garantáltan magukra és ezzel persze rád vonják a figyelmet, mert nem csak külsejükben elragadóak, hanem a közös hullámhosszt és a friss hangot is azonnal eltalálják, ami az ügyfeleiddel való közvetlen kommunikációt elősegíti.

Blikkfangos, de nem csak a tekintet vonzó, hanem közvetlen, megnyerő modorú fiatalok ők, akik személyes varázsukat adják hozzá a Te termékedhez, hogy a kettő együtt ellenállhatatlanul csábító legyen.

Senki sem tud ellenállni az őszinte mosolynak

Mi mindenki máshoz képest fokozottan figyelünk arra, hogy a lehető legnagyobb örömmel támogassuk a Te céljaidat. És ezért ránk a Te leendő vevőid akaratlanul is visszamosolyognak.

Mindenre, amit ránk bízol, azonnali pozitív válaszokat fogsz kapni a piactól, mert ettől a gigantikus örömközpontú értékesítéstől és kommunikációtól, amivel téged is támogatni fogunk, még a jégcsap is megolvad.

Ha te is örömet szerző promóciót szeretnél termékednek, vagy kíváncsi vagy az örömmel munkaeszközként dolgozó cég neked biztosított előnyeire, akkor kattints ide!

Írj nekünk

Írj nekünk és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Start typing and press Enter to search