Rólunk

Kreatív ügynökség
A-Z-ig 20 év tapasztalattal.
Ez a JOY Marketing!


Személyre szabott tanácsadás. Profi szakértelem. Kreatív csapat. Egy helyen. Közös erővel. Sokszor azt a legnehezebb eldönteni, hogy kire van igazán szükségünk. Egy jó marketing tanácsadóra? Egy kreatív csapatra? Vagy vérbeli technikai szakértőkre. Mi is átestünk ezen a folyamaton. Ezért hoztuk létre a Joy Marketing -et. Azt akartuk, hogy ne kelljen választani, hanem egy helyen, egy kézből lehessen mindent elérni.

Tanácsadók voltunk és vagyunk. Tudjuk, milyen jó ha személyesen foglalkoznak velünk, és milyen rossz, ha lepasszolnak egy kezdőnek. Mi szeretjük és fontosnak tartjuk az ügyfeleinket, ezért sokat dolgozunk a személyes, jó kapcsolat és egyedi kiszolgálás fenntartásáért.

Szakértők vagyunk. Csapatunk tagjai között jó néhányan technikai guruk. Ismerik, követik a legújabb online és digitális technológiákat, legyen szó a közösségi oldalak változásairól vagy az új grafikai megoldásokról. Ismerjük a legapróbb trükköket is, és használjuk is őket. Ez adja a stabil alapokat, hogy a kreatív tartalmak biztosan célba érjenek.Profi szakértelem. Kreatív csapat.


Kreatív csapat vagyunk. Imádjuk amit csinálunk. Tele vagyunk kreatív ötletekkel. Mert tudjuk, hiába a technika, jó ötletek nélkül nem lesz több, mint egy a millióból. Folyamatosan ötletelünk, és alig várjuk, hogy új ötleteket adhassunk ügyfeleinknek.

Ha szeretnél egykézből teljes rálátást és kontrollt a kampányodra, akkor válaszd a Joy Marketinget. Mi már kiválasztottunk téged.

Kérdésed van?Tele vagyunk kreatív ötletekkel.

Keress bennünket, ha nem érsz rá a félmegoldásokra, s szeretnél gyorsan, ugyanakkor hatékonyan tovább lépni!

Ajánlatot kérek
Kérj ajánlatot